Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Julbo

A Jules Baud által alapított francia Julbo márkát 1888-ban alapították. Bár kezdetben korrekciós szemüvegek gyártásával foglalkozott, hamarosan napszemüvegek gyártására szakosodott, aminek eredményeképpen a huszadik század elején megjelentek az első, a nap káros sugarai ellen védő szemüvegek. A Julbo termékeit a legmagasabb minőségű kivitelezés jellemzi. Az első modellek, mint például a Julbo Criastalliers és Vermont, az ásványkincskeresők kérésére készültek, akiknek hatékony védelemre volt szükségük a szemük számára. Így születtek meg a speciális napszemüvegek, amelyek tökéletesek voltak a hegyi expedíciókhoz. 

A márka legnagyobb fejlődésére az 50-es és 60-as években került sor. Ekkor nőtt meg jelentősen a magashegyi hegymászás iránti érdeklődés, és sok szakember kezdte célul kitűzni a Karakorum legmagasabb csúcsainak meghódítását. A Julbo tökéletesen reagált a társadalom aktuális igényeire, és elkezdett napszemüvegeket gyártani globális szinten, együttműködve számos himalájai hegymászóval, köztük Yannick Seigneurrel. Így kezdett a márka egyre több vásárlót szerezni, és a termékek megjelentek a Mont Blanc, a Nanga Parbat, a K2 és a Broad Peak hegycsúcsokon. 

Az évek során a gyártó Julbo jelentősen bővítette kínálatát, és a Nautic sorozatból speciális vitorlás napszemüvegeket is bevezetett áramvonalas formával és különböző lencseszínekkel. Ezen kívül a vállalat a legfiatalabb felhasználók számára is kínál olyan szemüvegeket, amelyek megfelelnek a magas szemvédelmi előírásoknak, valamint modern síszemüvegeket és még sisakokat is. Ma a Julbo márka az egyik vezető napszemüvegekre specializálódott márka, és termékeit a világ minden táján használják a különböző sportágak sportolói. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása