Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Túrázás flip-flop

Turisztikai papucsok - kényelmes modellek a Sportano.hu üzletben

A turistapapucs minden utazó felszerelésének rendkívül fontos eleme, amely biztosítja a kényelmet, a biztonságot és a könnyű mozgást a nyaralás alatt. Ez a fajta lábbeli egyre népszerűbb számos előnye miatt, mint például a könnyűség, a légáteresztő képesség, a csúszásmentes talp és a gyorsan száradó anyagok. A Sportano.hu sportáruházban olyan bevált márkák kiváló minőségű túrapapucsait találja, mint a The North Face, a Columbia vagy a Helly Hansen.

Csúszásmentes talp: biztonság minden terepen

A turistapapucsok csúszásmentes talpa szükséges a biztonság és a kényelem biztosítása érdekében a nyaralás során. Kiváló minőségű gumiból vagy más szintetikus anyagokból, például EVA-ból készült talpak speciális hornyokkal és bevágásokkal rendelkeznek, amelyek javítják a tapadást különféle felületeken. Akár vizes tengerparton, esővel borított járdán vagy göröngyös hegyi terepen sétál, a csúszásmentes talp növeli a lépések magabiztosságát, és minimalizálja az esések és sérülések kockázatát.

A csúszásmentes talpú turistapapucs kiválasztásakor érdemes odafigyelni a vastagságukra és a tartósságukra, ami befolyásolja a lábbeli tartósságát. Ezen kívül érdemes ellenőrizni, hogy a talpak ne hagyjanak nyomot a különböző felületeken, különösen, ha beltérben is tervezzük a papucs használatát.

Könnyű és légáteresztő anyagok: Légáteresztő a lábnak

A könnyű és légáteresztő anyagok egy másik fontos szempont a túrapapucsoknál, amelyek befolyásolják a lábbeli viselésének kényelmét a forró napokon és a hosszú távú használat során. Az olyan anyagok, mint a neoprén, háló vagy szintetikus szálak biztosítják a megfelelő légáramlást, ami jobb hűtést és a láb légzését eredményezi.

A légáteresztő túrapapucsok azok számára is előnyösek, akiknek érzékeny a lábuk, vagy akik hajlamosak a hólyagokra és a dörzsölésre, mivel csökkentik az irritáció kockázatát és szárazon tartják a bőrt. Érdemes keresni a perforált betétes vagy szellőzőnyílású papucsokat, amelyek ráadásul javítják a lábbeli légáteresztő képességét.

A turistapapucsok gyártása során felhasznált könnyű anyagok is hozzájárulnak a viselési kényelem növeléséhez és megkönnyítik a lábbelik szállítását, ami a poggyász bepakolásánál fontos. Szintetikus anyagoknál is érdemes ellenőrizni, hogy könnyen tisztíthatók-e, ami megkönnyíti a papucsok jó állapotban tartását intenzív használat után is.

Párnázás és ívtámasz: egészség és kényelem

A turistapapucsnak a kényelem mellett a láb egészségére is ügyelnie kell, különösen hosszú séták vagy aktív pihenés során. A párnázás, az ívtámasz és az ergonomikus forma olyan kulcsfontosságú jellemzők, amelyeket érdemes figyelembe venni. A lábboltozat alátámasztása nem csak kényelmet biztosít, de csökkenti az ízületek és az izmok terhelését is, ami a hosszabb utak során fontos.

Leírás kibontása Leírás összecsukása