Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Pontyozó fonatok

Ponty fonott zsinórok - megbízható és tartós modellek a Sportano üzletben  

A megfelelő horgászfonal kiválasztása rendkívül fontos, mivel ez határozza meg a halászati módszerek hatékonyságát. Nemcsak fonott zsinórok, hanem monofil zsinórok is kaphatók a piacon, ahol az első típust általában ragadozó halak fogására használják. A megfelelő termékválasztásnak a halfajhoz kell igazodnia, ugyanakkor elég tartósnak kell lennie ahhoz, hogy a változatos halászati körülmények között is betöltse feladatát. A Sportano üzletben olyan neves márkák kiváló minőségű pontyos fonott zsinórjait kínáljuk, mint az UNDERCARP, Carp Spirit, Mikado, RidgeMonkey, Katran, Delphin vagy FOX International.  

A legjobban illeszkedő ponty fonatok 

A pontyos fonott zsinór minden tapasztalt horgász kezében jól működik, lehetővé teszi a pontos dobásokat, miközben biztosítja a megfelelő kapást. Poliészter mikroszálakból készült, vékony és sűrű. Kiváló szilárdság/tömeg arány, kopásállóság és alacsony nedvességfelvétel jellemzi őket. A pontyos fonott zsinórokat leggyakrabban a növényzettel teli, kihívást jelentő víztesteken való horgászathoz választják. A horgászzsinórhoz képest a fonott zsinór valamivel lágyabb és jobban bírja a különböző sérüléseket, nagy szilárdságot biztosítva.  

A megfelelő pontyfonat kiválasztásakor fontos figyelembe venni a termék hosszát. Ez egy nagyon fontos paraméter, mivel meghatározza a fonat felhasználását. A hosszúságot általában méterben adják meg, és a piacon kapható 300 méteres pontyfonat, 500 méteres pontyfonat, 600 méteres pontyfonat vagy akár 1000 méteres pontyfonat is. A fonás vastagsága, azaz a keresztmetszet viszont a fonás szilárdságáért és maximális súlyáért felelős. A piacon kapható süllyedő pontyfonat is, amely megfelelően ül a fenéken, és nem kelti a hamis csapások benyomását, amelyet általában a víz és a szél mozgása okoz.  

A megfelelő ponty fonott zsinór kiválasztása 

A pontyos fonott zsinór kiválasztásakor fontos, hogy a termék megfelelő méretét és hosszát a horgászigényeinek megfelelően válassza ki. Erős anyagokból, poliészterszálakból készül, amelyek maguk is nagyon tartósak. Néha a fonat szerkezete további megerősítésekkel rendelkezik, hogy elkerüljék az anyag nyúlását vagy sérülését nehéz körülmények között. Egy másik fontos paraméter a megfelelő fonott zsinór kiválasztásakor a szín, és a választás attól függ, hogy milyen fenékre horgászol. A sekély területeken válasszon halványan látható - színtelen vagy a növényzet színéhez (általában zöld vagy barna) illő - fonalakat. A mélyebb, nagy sűrűségű területek esetében jól működnek a markánsabb, jól látható színek. Ezáltal elkerülhető, hogy a fonat más elemekkel szemben megsérüljön.  

A megfelelő fonott zsinór kiválasztásakor a legfontosabb tényező a termék szilárdsága, valamint a hossza, amely nemcsak a halak kényelmét, hanem mindenekelőtt a hatékonyságát is befolyásolja.  

Kiváló minőségű pontyhorgász fonalakat kínáló márkák 

A Sportano üzletben kiváló minőségű horgászfelszereléseket kínálunk a különböző horgásztípusokhoz, beleértve a pontyhorgász felszereléseket is. Kínálatunkban megtalálod a Mikado, RidgeMonkey, Carp Spirit, Katran, Delphin, UNDERCARP vagy FOX International pontyos fonott zsinórokat. Ezek professzionális termékek, amelyeket nagy szilárdság, kopásállóság és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása