Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

TRX kötelek és szalagok

TRX a Sportano üzlet kínálatában: átfogó edzés mindenkinek  

A Sportano.hu oldalon található TRX és kapcsolódó kategóriában kiváló minőségű szalagok találhatók a felfüggesztett edzéshez, amelyek kézreálló méretüknek és sokoldalú használatuknak köszönhetően lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor formában tartsa magát. Mindössze annyit kell tennie, hogy talál egy pontot otthon vagy a szabadban, ahol fel tudja csatolni a hevedereket, és használja a rendszert, amelyet az amerikai haditengerészet SEAL-jei (United States Navy) számára találtak ki, és a mélyizmokat, amelyek annyira fontosak a megfelelő testtartás fenntartásához.  

TRX hevederek - az edzés előnyei és hatásai 

A TRX-pántokkal (Total Body Resistance Exercise) végzett rendszeres edzés segít megerősíteni az izmokat, különösen az úgynevezett core izmokat (pl. transversus abdominis), amelyek elsősorban a gerinc stabilizálásáért és a megfelelő testtartásért felelősek. Ez annak köszönhető, hogy a felfüggesztéses edzésben a speciális szalagokon és a terhelésen kívül a gyakorló személy súlya formájában a gravitáció is szerepet játszik. Ez többek között az egyensúly fenntartása érdekében nagyobb feszültséget kényszerít az érintett struktúrákra, mint a stabil felületen végzett mozgások.  

A TRX hevederekkel való edzés során rugalmasabbá teszi a testét, javítja a mobilitást és növeli a mozgástartományt, valamint jobb koordinációt ér el. Sikeresen edzhet csak a saját testsúlyával, vagy használhat kiegészítő eszközöket, például bosu-t, kettlebellt vagy súlyzókat.   

A TRX hevederek tökéletesek, ha változatosabbá szeretné tenni az edzését, ha sérülés után tér vissza, ha elkezd edzeni, vagy ha idős ember. Ez a berendezés nem terheli meg a gerincet és az ízületeket, és lehetővé teszi, hogy átfogó vagy célzott edzést végezzen bizonyos izomcsoportok számára, függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi sportoló vagy.  

Melyik TRX-et válasszam? Tippek  

Az eredeti TRX© szalagok a TRX márka logójával vannak ellátva, és a kiválasztott üzletekben vagy kizárólag egy forgalmazótól kaphatók. Több fontos szempontból is különböznek a kereskedelmi forgalomban kapható példányoktól. Az első a tanúsítás - ha ellenőrizni szeretné, hogy a felszerelése eredeti-e, látogasson el a TRX® Fitness Anywhere weboldalára. A TRX© drágább, mint más szalagok, ami az anyagok minőségében (tartós polimer), tartósságában és funkcionalitásában tükröződik. Jellegzetes színük (sárga és fekete) és bevarrt hologramjuk van. Az eredeti felfüggesztési szalagok megvásárlásával az alkalmazást gyakorlatokkal és edzésekkel is használhatja (a csomagoláson egyedi karcoló kód található).  

Ha más felfüggesztési edzőöv-rendszerek mellett dönt, győződjön meg arról, hogy tartós anyagból készültek, fokozatos hosszbeállítással, csúszásmentes neoprén fogantyúkkal, stabil karabinerhoroggal és rögzítőkonzollal (pl. párna formájában) rendelkeznek. A tároláshoz és a kényelmes szállításhoz egy táska is hasznos.  

A Sportano.hu eredeti TRX szalagokat kínál több változatban, többek között a következő szettekben: TRX Home 2, TRX Move New, TRX Sweat New vagy TRX Burn New.  

TRX Home 2 

A TRX Home 2 készletet állítható lábhurokkal és párnázott pántokkal bővítettük a fogantyúkon, ami még több edzési lehetőséget és nagyobb kényelmet biztosít. A készlet tartalmaz egy "Hogyan kezdjük el" útmutatót, egy egyéves előfizetést a TRX-alkalmazásokra vagy egy ajtótartót.  

TRX Move  

Egy szett mindenkinek, akár kezdő vagy, akár már ismered a TRX gyakorlatok teljes skáláját. Az Y alakú hevedereken kívül a szetthez tartozik egy hosszabbító heveder és egy hálós táska a tároláshoz és szállításhoz, így bárhol edzhetsz - otthon, szállodai szobában vagy a szabadban.   

TRX Sweat  

Ezzel a TRX szettel javíthatod az erődet és a mobilitásodat, erősítheted a gerincedet és csökkentheted a testzsírt.  A készlet a következőket tartalmazza: TRX Sweat szalagok, ajtótartó és szalag a bárhová történő felakasztáshoz, táska a felszereléshez és 6 letölthető edzés.    

TRX Burn  

A szettet otthoni használatra tervezték, és növeli az izmok erejét és állóképességét, valamint lehetővé teszi, hogy az edzés intenzitását az Ön igényeinek és céljainak megfelelően fokozza. A felszerelésen kívül 3 hónapos hozzáférést kapsz a TRX alkalmazáshoz és 6 letölthető edzéshez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása