Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Szörfhuzatok, táskák

Táskák és huzatok szörfözéshez - válassza ki a tökéletes modellt a Sportano.hu áruházban

A szörfözés speciális felszerelést igénylő sport. A szörfdeszkát, vitorlákat, gémet, árbocot és trapézt biztonságosan kell szállítani a sérülések elkerülése és a maximális szállítási kényelem érdekében. Ezért olyan fontos, hogy a megfelelő szörftáskákkal és huzatokkal szereld fel magad. A Sportano.hu sportáruházunkban olyan neves márkák kiváló minőségű modelljeit találja, mint a GA Sails, Dakine, NeilPryde, ION vagy Unifiber.

Szörf táskák és tokok típusai – melyeket érdemes tudni?

Különféle típusú szörftáskák és huzatok kaphatók a piacon. Megkülönböztetünk többek között deszkatáskákat, vitorlatakarókat, gémburkolatokat, árboctakarókat és szörfkellékek táskáit. Érdemes megismerni azok jellemzőit és alkalmazásait, hogy kiválassza az igényeinek megfelelőt.

A megfelelő táska vagy huzat kiválasztása szörfözéshez - mire kell figyelni?

A megfelelő szörftáska vagy huzat kiválasztásakor számos olyan kulcsfontosságú szempontot kell figyelembe vennie, amelyek lehetővé teszik a felszerelés biztonságos szállítását, és megfelelő védelmet nyújtanak a mechanikai sérülésekkel és az időjárási körülményekkel szemben. Mindenekelőtt figyelembe kell vennie a szállítandó berendezés méreteit.  A deszka, vitorlák, gém, árboc vagy trapéz méretétől függően érdemes kiválasztani a megfelelő táskát vagy huzatot. Az is fontos, hogy a táskán vagy a huzaton további zsebek legyenek a tartozékok, például pántok, kampók vagy bilincsek számára.

Egy másik szempont, amire figyelni kell, a táska vagy huzat használata. Ha a berendezést autóval tervezzük szállítani, érdemes tartós anyagokból, például nylonból vagy poliészterből készült táskát vagy huzatot választani. Ha azonban felszerelést szállítunk majd a repülőtéren, akkor érdemes ellenállóbb anyagokból, például neoprénből készült táskát vagy huzatot választani.

Különféle típusú szörftáskák és huzatok kaphatók a piacon. Megkülönböztetünk deszkák szállítására szolgáló táskákat, vitorlák rögzítésére szolgáló burkolatokat, gémek és árbocok védelmére szolgáló burkolatokat és szörfözés közben használt kiegészítők táskáit. A megfelelő típusú táska vagy huzat kiválasztásakor vegye figyelembe igényeit és alkalmazását.

A méretek, alkalmazás és típus mellett érdemes a táska vagy huzat használatának kényelmére is odafigyelni. A jól megtervezett táskának vagy huzatnak kényelmes fogantyúkkal, pántokkal és hossz-beállítással kell rendelkeznie, hogy a felszerelés könnyen és könnyen szállítható legyen. Érdemes megfelelő súlyú táskát vagy huzatot is választani, hogy elkerüljük a túlsúlyt a szállítás során.

Szörftáskák és tokok gondozása és karbantartása - hogyan kell ápolni a felszerelést?

A szörftáskák és táskák hosszú élettartamának biztosítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres gondozás és karbantartás. Minden használat után érdemes a zacskót vagy a huzatot megtisztítani, és meleg és száraz helyen megszárítani. Kosz, foltok esetén érdemes a szörfboltokban kapható speciális tisztítószereket használni.

Leírás kibontása Leírás összecsukása