Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Elite

Az 1979-ben alapított olasz Elite márka az egyik vezető gyártó a speciális edzők és különböző típusú kerékpáros felszerelések és kiegészítők gyártásában. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette és bővítette innovatív termékkínálatát. Ma már rendkívül népszerű a kerékpársportban, felszereléseit és tartozékait szinte az egész világon elismerik.  

A márka csapata olyan szakmérnökökből és tervezőkből áll, akik szintén szenvedélyesen szeretik a kerékpározást. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyakorlati tudásukat közvetlenül a gyártási folyamatokba ültessék át. A vállalat emellett olyan neves kerékpárosokkal és kerékpáros csapatokkal is partnerséget kötött, mint a Team Sky és a Pro Cycling Merida Team. 

A gyártó kizárólag bevált és tartós anyagokat és innovatív technológiákat használ termékeiben, amelyek növelik a termék minőségét és funkcionalitását. Ezek közé tartozik: a kerékpár edzőkben használt Direct Drive rendszer a lendkerékre történő erőátvitelhez, a kormány szögét változtató Rizer technológia, valamint az ellenálló és könnyű Vico Carbon anyag, amelyet például a palacktartókban használnak.  

Mi több, a márka saját mobilalkalmazásokat és szoftvereket is kifejlesztett, amelyek különböző paramétereket elemeznek az egyes edzésekről. Ezek közé tartozik a My E-training és a Pedaling Analysis. Ez megkönnyíti a fejlődés valós idejű nyomon követését.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása