Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Búvárfelszerelés

Búvárfelszerelés - válassza ki a megfelelő megoldásokat a Sportano üzletben 

Most kezded a búvárkalandot, vagy már gyakorlott vagy ebben a vízi sportban? Tapasztalati szinttől függetlenül professzionális búvárfelszerelésre lesz szüksége ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen merülhessen a víz alatt. Segít megismerni a víz alatti világot, és több időt tölthet a vízben. A Sportanónál olyan márkák kiváló minőségű búvárfelszereléseit kínáljuk, mint a Cressi és a TUSA. Tekintse meg kínálatunkat, hogy kiválaszthassa a legjobb felszerelést, hogy a búvárkodás élménye nagy élmény legyen. 

Búvárkomputer, búvárlámpa vagy búvárzubbony - melyik búvárfelszereléssel érdemes felszerelkezni? 

A búvárkodás során mindenekelőtt fontos, hogy felszereljük magunkat olyan alapvető tartozékokkal, mint a maszk, a snorkel, az uszonyok vagy a neoprén ruházat, beleértve a búvárruhát és a bakancsot. A nagyobb mélységben való víz alatti mozgásra tervezett búvárruhák szintén népszerűek. Ha professzionális felszerelést keres, mindenképpen felszerelkezzen búvárkomputerrel. Megmutatja a mélységét, hogy mennyi ideig volt a víz alatt, valamint értesíti Önt, ha túl gyorsan emelkedik fel, és a megfelelő mélységben a dekompressziómentes időhatárt. Az is jó ötlet, hogy legyen nálad egy búvárlégzőgép, amely a palackból származó nyomás kezeléséért, valamint a levegő és a búvárgázok elosztásáért felelős. A búvárdzseki egy másik fontos felszerelés, amelyet magaddal kell vinned. Ez nem más, mint egy felhajtómellény, amely hátul és oldalt felfújható. Az állítható karok és rögzítők lehetővé teszik a megfelelő illeszkedést.  

A búvárlámpa viszont jól jön az éjszakai búvárkodáshoz, a mélységben és a meleg vízben való úszáskor. Jó ötlet, ha van nálad egy zseblámpa, hogy pontosan láthasd az előtted lévő területet a különböző sarkokban.  

Hogyan válasszon búvárfelszerelést, hogy biztosítsa a kényelmet és a biztonságot? 

A búvárkomputer kiválasztásakor fontos figyelmet fordítani a készülék által megjelenített funkciókra és adatokra. Érdemes a paramétereket az úszástudás szintjéhez vagy saját igényeihez igazítani. Ezen kívül a búvárkomputerek szabványos modellekre oszthatók, amelyeket csak levegővel való merülésre terveztek, valamint nitrox és többgázos (trimix) modellekre. Ez utóbbi modell lehetővé teszi a levegővel és dúsított gázzal való merülést, míg a trimixes modellek a legjobbak a mélyebb merülésekhez, műszaki alkalmazásokhoz. Másrészt, amikor búvárdzsekit választasz, figyelj a váll és a derék illeszkedésére, hogy az jól illeszkedjen a testedhez. Válasszon egy olyan méretet, amely se nem túl nagy, se nem túl kicsi, és a kabátot a legjobb egy kissé nedves búvárruha fölött felpróbálni. Ezen kívül jó, ha vannak ballasztzsebek, amelyek sokkal kényelmesebbek, mint a derékballaszt használata. A D-gyűrűk is jól jöhetnek, különösen, ha búvárlámpát vagy más kiegészítő tartozékokat visz magával.   

A búvárlégzőkészülékek közül válasszon olyan terméket, amely megbízható és mindenféle víztesthez alkalmas. Hideg vizekhez olyan modellt szerezzen be, amely kiváló minőségű vízkamrával rendelkezik, amely véd a fagyás ellen.  

Mennyibe kerül a búvárfelszerelés? 

Az, hogy mennyibe kerül a búvárfelszerelés, igazából a sportot kezdő személy költségvetésétől függ. Ezt a kifinomultság és a készség szintje is befolyásolja.  Az alapfelszerelések akár több ezer forintba is kerülhetnek. A víz alatti világ felfedezésének kezdeti szakaszában azonban az összes felszerelést bérelheti. Ha már elsajátította az alapokat, és gyakrabban szeretne merülni, akkor érdemes saját felszerelésre fogadni. A búvárkodáshoz szükséges ABC felszerelés, azaz a maszk, az uszonyok vagy a neoprén ruházat több ezer forintba kerül. Búvárruhák, légzőkészülékek, kabát vagy búvárkomputer - ezek további költségek, amelyek 3 és akár 10 ezer között mozoghatnak. Minden a saját igényektől és a felszerelés illeszkedésétől függ, így a megadott árak lehetnek alacsonyabbak és magasabbak is. 

Válasszon egy profi búvárboltot, így garantáltan olyan felszerelést kap, amely minden igényét kielégíti, miközben biztonságban van a vízben.  

Mely márkákra érdemes fogadni egy búvárboltban? 

A Sportanónál professzionális búvárkínálatot vezetünk, beleértve a Cressi márka légzésszabályozóit kétfokozatú portokkal és kalibrációs beállítással. Ha búvármellényt keres, akkor a Cressi termékeivel is felszerelheti magát, ahol egyes modellek integrált súlyrendszerrel, 3 légtelenítő szeleppel vagy biztonságos gravitációs súlyrendszerrel rendelkeznek. A hason és a mellkason található csatos pánt lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést. A TUSA márka viszont fejlett ballasztrendszerrel és hámrendszerrel ellátott búvárdzsekit kínál. Párosítsa a terméket a méret és a megfelelő felhajtóerő szempontjából. Online sportboltunkban Cressi búvárkomputereket is kínálunk, ahol az egyes készülékek összes rendelkezésre álló funkcióját és paraméterét alaposan megnézheti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása